Steen & Ström Sverige AB

Box 16335
103 26 Stockholm

Besök: Västra Trädgårdsgatan 2

T:+46 (8) 508 99 900

F:+46 (8) 508 99 901

E: info.sverige@steenstrom.com

 

 

 

 

 

 Steen & Ström AS (english)

 Steen & Strøm Norge AS

 Steen & Strøm Danmark A/S

 Steen & Strøm Sverige AB

 

 


 

Zara öppnar butik på Emporia i Malmö i höst 
Den välkända Spanska klädkedjan Zara öppnar en butik på Emporia i Malmö under månadsskiftet oktober/november i år. Det är Zaras andra butik i Malmö.

 

Butiken kommer att ha en yta på ca 2 500 kvm och konceptet i Emporia är en fullsortimentsbutik med herr, dam och barnkläder.


Zara är ett världsledande varumärke inom internationellt mode och är en del av Inditex, en av världens största klädhandelskoncerner med bas i Spanien. Den första Zara-butiken öppnade 1975 i A Coruña den stad där Inditex först startade sin verksamhet och där huvudkontoret fortfarande finns. Inditex har åtta olika butiksformat med kända varumärken såsom Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear och Stradivarius och har mer än 6 000 butiker i 86 länder.

 

Inditex affärsmodell integrerar design, tillverkning, distribution och försäljning via ett stort nätverk av egna butiker. Inditex framgång bygger på en affärsmodell baserad på innovation och flexibilitet och har gjort dem till en av världens största modedetaljister.


Företagets förhållande till mode genom kreativitet, kvalitet, design, hög omsättning och anpassade till olika marknaders behov, har möjliggjort en snabb internationell expansion och man finns i fler än 400 städer på fem kontinenter.

 

- Det har tagit lite tid att få in Zara men nu när det är klart känns det helt fantastiskt. Vi har haft många som efterfrågat Zara inte minst på vår Facebooksida. Med Zara stärker vi Emporias butiksmix ytterligare och ger oss södra Sveriges bästa modeutbud säger Frederik Ekelund, Center Manager på Emporia.

 

För mer information, var vänlig kontakta

Magnus Gibhardt Leasing Manager Steen & Ström  Tel +46 8 508 99 943
Frederik Ekelund Center Manager Emporia Tel +46 40 36 36 01

  


ÅBERG Eva


Skriv ut


Snabbsökning


 

 

   

          Bläddringsbar pdf

  
     Steen & Ström Sverige